I Love Dust

 

Ilovedust er et bureau som beskæftiger sig med illustration, typografi, emballage-design og motion graphics. De har 2 kontorer i Storbritanien, hovedkontoret ligger i London og deres andet kontor i Hampshire. Sidstnævnte er i et helt andet miljø end i London, Hampshire-kontoret er tæt på havet og er beliggende i et idyllisk område i en gammel nedlagt slagterforretning, hvorimod London buzz’er, oser af energi og ”fresh-fly-funkyness”. Denne blanding af de 2 miljøer giver ifølge dem, en unikt og inspirerende perspektiv.

De beskæftiger sig med forskellige store virksomheder/brands, som f.eks. Nike, Karl Lagerfeld og MTV hvor stilen er meget ungdommelig og farvefyldt. De kalder sig selv for en ”tværfaglig design butik”, og arbejder både med dygtige freelance designere i UK, men også andre folk fra alle verdenhjørner. Udover emballage-design har de også udsmykket scootere, designerstole, kasketter og sko.

I næsten alt deres motion graphics er der fart over feltet, og de fleste udarbejdet i et karakteristisk tegnet 3D univers, hvilket gør det helt unikt. HELT bestemt et kig værd.

Showreel : http://vimeo.com/42541375

Website : http://ilovedust.com

 

With love from Dejnen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *